; 3ly goes 6: 2 vingers in de neus...
donderdag 21 april 2011
Afgelopen weekend stond de AmstelGoldRace op het programma. Al lang geleden had ik met het hele team en nog wat aanhang een huisje gereserveerd op 'n Landal park. De minst luxe van de 2. Iedereen ging in etappe's naar het Limburgse land. Ik vertrok in de middag met Irene. Heb ik in het verleden vaak gescholden op Navigon, het navigatie programma op m'n Iphone. Sinds ik 'n Iphone 4 heb doet ie 't perfect. We reden dan ook in 1 ruk naar het huisje.Iets anders verliep het bij mijn teamgenoten Ruud en Arthur. Ik weet niet wat voor systeem zij in de auto hebben maar mijn Iphone liep erop leeg qua bel minuten. Ruud bleef me maar bellen dat ze het niet konden vinden. Eerst nog lacherig, maar al gauw werden de gesprekken steeds meer chago van Ruud z'n kant. Toen ze voor de 27e keer door 't zelfde straatje kwamen en die mevrouw van huisnummer 4 voor de 2e keer die middag haar hond ging uitlaten waren ze het echt zat.  3Ly moest in aktie komen! Op m'n Cube met gewone kleren en 'n paar slippers scheurde ik het dorp in en ben ze tegemoet gereden om vervolgens voor de auto uit de weg te wijzen..... Zeg nu nooit meer dat vrouwen de weg niet kunnen vinden !!!

Toen de hele club compleet was zijn we in Valkenburg een terras gaan zoeken om te eten. Dit viel nog niet mee. Er was nergens plek voor zo'n grote groep (10) of het was te duur. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Sundayss en daar hebben we werkelijk heerlijk gegeten. Een goede bodem voor de volgende dag was gelegd.

Voor de start nog fris & fruitig


Zaterdag vroeg op en aan het ontbijt. Aadje 20% en Leon waren ook aangekomen en aten een bammetje mee. Het zou een warme dag worden, dus het was zaak om op deze toch nog frisse ochtend niet al te vroeg te starten...., dan hoefden we zo weinig mogelijk kleding aan / mee te nemen. Rond 10 uur stonden we aan de start.
Heel even bleven we bij elkaar maar al gauw ging de hele groep z'n eigen tempo.  Vlak of semi vlak kon ik de mannen wel bijhouden maar bij de eerste heuveltjes moest ik lossen om me niet op te blazen en de 150km zonder kleerscheuren door te komen. Samen met Irene heb ik de dag prima volbracht.
Van te voren was ik bang voor de AGR. Al weken was ik aan het kwakkelen met vage klachten en kinderziektes. De verbazing was dan ook groot dat het me relatief gemakkelijk af ging. Moest ik vorig jaar af en toe nog 'n duwtje krijgen van Johan of Ton. Dit jaar heb ik alles zelf gedaan, zonder af te stappen op de Ijzerenbosweg of Keutenberg.
1930 hoogte meters, 3982kcal, 6.15 uur effectieve rij tijd en ruim 7,5 uur onderweg geweest. Het was 'n mooie dag.Dé Keutenberg 
Het overwinnings goud


Het hele team heeft de 150 km volbracht en het meest trots zijn we op debutant Chris, die we helaas bij de eerste klim al kwijt zijn geraakt omdat hij z'n TomTom niet aan had staan en even van het parcours af was, waardoor hij achter ons kwam te zitten........ Nooit meer gezien die dag..... helemaal solo, alleen, in z'n uppie, moederziel alleen heeft hij de dag volbracht. Wel stoer, dat dan weer wel !!

Die avond hebben we met z'n allen de plaatselijke camping van Schoonbron onveilig gemaakt. Lekker met de hele groep gegeten en met verhitte hoofden namen Irene en ik afscheid van de groep om naar ons hotel in Maastricht te gaan. Hét Rabobank team hotel. Deze prijs had ik gewonnen bij de WitteKruisClassic. Het 3 gangen diner hebben we overgeslagen om bij de groep te zijn. Rond middernacht vielen we in ons bed. Tegen de tijd dat we uit dromenland waren voor het ontbijt waren de heren van de Rabobank ploeg al vertrokken naar de start. Geen fietser gezien dus :-)
We besloten om niet naar de start te gaan, maar gewoon lekker naar huis en daar ieder met ons mannetje op de bank naar de AGR te kijken, wel zo gezellig. 

Het luxe hotel bed lag heerlijk na 150km fietsen!


Het was 'n heerlijk weekend en de benen waren goed, dat geeft weer wat moed voor de AD6 die nu wel heeeeel dichtbij gaat komen.
2 reacties:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met het behaalde resultaat !

(en dank voor de reclame voor Party Rental Company)

gr

John

3Ly zei

@John; graag gedaan. Heb je al 'n vlag klaarliggen die we mee kunnen nemen naar Frankrijk?

Word mijn sponsor!

Word mijn sponsor!
klik op de afbeelding

Stand sponsoring

Huidig bedrag 3Ly : € 14.494,06 (incl toezeggingen)

Team Telstar : 59.519,58

Stand Nieuwjaarsduik

3Ly : € 811,66 Arend-Jan: € 100,= Lars: € 35,00 Mayra: € 126,66 Nicoline; € 57,= Ton: € 400,= via Patrick : € 625,= Team Hardleers & Team Telstar: € 600,= TOTAAL: € 2.755,32

Donaties ontv. van:

Arctic - Hans Post, Cor & Margreet Baan, Ada & Theo van Baar, BAS - Martin Burgers, Monique Bachofner, Hans Benenga, Marina Besselink, Peter Boogert, Bart & Pauline vd. Boogaard, Martine v.d. Boogaard, Ted & Dé de Braak, Jan Brak, Martin Breedijk, van Brero & Breugem Makelaardij, Henk Brilman, Frits Bruijn, Marc van Buijtene, Eric van Buren, Ton Cabaret, Cilgro, Patrick Derks - Nuttysporters, Deta-Air, Joke van Dijk, Kees & Anneke Doornheim, Drukwerkfabriek, Dave Earnshaw, Peter van Eick, Desirée Elens, Edith Fege, Angelique Finkers, Foster Ventilatiesystemen, Monique Gilissen, Wouter & Carla van Haaften, Ruud van Heijningen, Marc den Hoed, Hans van Hoolwerff, Dorine v.d. Horst, Willem Hus, Jacobine, Johntoy, Coen de Jong & Lucia Hazenberg, Gijs de Jong, Jan & Marion Joosten, Henk Karremans, Martin Kool, KPS Delft, Petra Kreft, Anja Krijgsman, Liesbeth & Niek Krouwel, Ruud Lapawa, La Lettre, Kees van Liempt -Interpresario, Wout van Liempt - Nederlands Theaterbureau, LMI Drechtsteden, Wendy Luchtmeijer, Maarten & Barbara Luk, Maqutos, Arend-Jan Meijer, Dhr Meijer, Moerland Verhuur, Enrique & Dieneke Morales, Esmee Nieuwenhuis, NoRisk-Keymanagement, OBT, Opa Erwin, Ronald Olsthoorn, Ben Oudshoorn, Pam & Theo, Party Rental Company, Azira Pieter, Ruud van Putten, Qualityfloor, Restore bv, Eva van Rooijen, Lars Roos, Ma Ros, Fred & Anja Ros, León Ros, Hein Runeman, Rob Sanders, Ronald van Schaik, Richard & Carla van Schie, Marieke van Schuppen, Shibu den Bezemer, Son Design, Johan Sosef, Goozina Steketee-Bijl, Synergie PFD, Telstar, Hans van Thiel, John Tieleman, Eugene de Veld, Marianne Veld-Ros, Frits van Velzen - ComputerPlan, Peter van Velzen & Kane, Theo & Bernice Visser, Henk Vlassak, Jackie van der Vlis, Ernestine & Jan Vos, Frans & Yvonne de Vries, Johan van der Waal, Henk & Loes Westerveld, Esther van Winden, Art & Irene van Winden,About Me

Mijn foto
3Ly
De belevenissen van Marc den Hoed en Amber van Driel met de camper en de 3 honden; Henkie, Casey en Janne door Europa.
Mijn volledige profiel weergeven

Sponsors

Alpe d'Huez ?

Lengte fietstocht : 13,2 km
Hoogte startpunt: 744 m
Hoogte top: 1815m
Hoogtemeters: 1071m'
Gemiddeld %: 8,1 %
Maximum % : 10,6 %
21 bochten
Mogelijk gemaakt door Blogger.