; 3ly goes 6: Long time no see.............
dinsdag 24 mei 2011
Jeetje wat is het lang geleden dat ik 'n blog heb geschreven. Ik heb dan ook een bijzonder drukke periode achter de rug. Maar wel allemaal leuke dingen, dat scheelt :-)
Een paar leuke klussen met Karin Bloemen, een fantastisch feest i.v.m. 10 jaar Luxor Theater Rotterdam waarbij ik in de organisatie zat, een vrijgezellenfeestje met paaldansen met m'n vriendinnetje Marja, en veel vergaderen voor de spinningmarathon op 21 mei.En tussendoor dan nog fietsen, aandacht geven aan m'n liefste en vriendinnen. Het valt verdraaid niet mee af en toe. En dan heb ik 't geluk dat ik in-between 2 jobs zit, want werken daar kom ik al helemaal niet aan toe.

Oja, en dan vergeet ik gemakshalve nog even de verbouwing van de badkamer bij Marc. Jeetje, dat duurde fff, veel douchen op de Viergang en bij vrienden, kennissen en buren, maar inmiddels kan dit ook weer gewoon thuis, wat 'n luxe!! M'n moeder begon al te vrezen dat ze me op moest geven voor het programma "Help mijn man is klusser".

Op 7 mei reed ik nog even mee met de toertocht van Van Vliet Contrans voor de AD6. 90 km's met m'n fietsvriendjes. En zoveel mooie Team Telstar tenue's, dat was helemaal 'n feest.En dan afgelopen zaterdag DE SPINNINGMARATHON.Op een prachtig plein in Delft, de Beestenmarkt. Al op vrijdag begonnen de mannen uit mijn team en Team Hardleers om de fietsen op te halen op 4 adressen. Op zaterdagochend om 8 uur werd het hele plein verbouwd om er ruim 150 fietsen neer te kunnen zetten. Een prachtig podium werd opgebouwd door vriendje Gerard Teske en zijn zoons van Maqutos. 4 vrachtwagens van QualityFloor, Rustfood, Bode-Scholten en John 't Hoen brachten alle fietsen op het plein. Er moest fruit komen en de lokale marktkoopmannen Fred de Bruin en de gebroeders Hekking doneerden spontaan een paar kisten sinaasappels en mandarijnen, toppie!
Verf voor het Informatie bord kregen we gratis bij een lokale verfwinkel. Water om de bidons te vullen mochten we aftappen bij Rob Bulk van Seven Days More Living. Robin Verhage kwam het geluid installeren. De lijst zou te lang worden om iedereen te bedanken, het was gewoon overweldigend !!


De fietsen staan er klaar voor.

En zelf had ik ook goed m'n best gedaan. Ik sta bekend om m'n weer-dansjes. Op verzoek kan je een mooie zonnige dag bij mij indienen en tot nu toe is het me altijd gelukt om het voor elkaar te krijgen. Zo ook afgelopen zaterdag. De dagen ervoor viel er nog af en toe een bui, was het wat frisser en zondag werd ik bijna van m'n fiets geblazen en kreeg ik nog 'n fikse bui over me heen. Maar de zaterdag....... nee die was perfect zonnig !!

Rond 2 uur kwamen de eerste sportievelingen aan op het plein en kon het feest beginnen. En een feest werd het. Op 1 jongen na die uit z'n trapper is gegleden en daar een fikse beenwond aan over hield is er niks fout gegaan. Sterker nog we kunnen allemaal niet meer zitten van de veren die we in onze h*l gestoken hebben gekregen.
Alphons de Wit de speaker van de dag heeft het perfect aan elkaar gepraat, de sfeer wat super, de spinninguren magnifiek, de mensen allemaal tevreden en dan uiteindelijk af kunnen sluiten met het geweldige bedrag van € 24.212.03 is helemaal geweldig. Daar hebben we 't dan allemaal voor gedaan !!!


Een vol plein, wat 'n feest.

munten tellen met z'n allen.

Lieve mensen, het was een onvergetelijke dag, iedereen die op wat voor manier dan ook maar mee heeft geholpen, onwijs bedankt !!!

Meer foto's van de Spinningmarathon te Delft zie je hier.

1 reacties:

Theo zei

Nou vooruit dan maar...nog 1 veer: geweldig evenement met een prachtig bedrag voor dat ene grote goede doel in juni!
Jullie als team veel succes; ik weet zeker dat het jullie gaat lukken enne...drielie: knallen he!

Word mijn sponsor!

Word mijn sponsor!
klik op de afbeelding

Stand sponsoring

Huidig bedrag 3Ly : € 14.494,06 (incl toezeggingen)

Team Telstar : 59.519,58

Stand Nieuwjaarsduik

3Ly : € 811,66 Arend-Jan: € 100,= Lars: € 35,00 Mayra: € 126,66 Nicoline; € 57,= Ton: € 400,= via Patrick : € 625,= Team Hardleers & Team Telstar: € 600,= TOTAAL: € 2.755,32

Donaties ontv. van:

Arctic - Hans Post, Cor & Margreet Baan, Ada & Theo van Baar, BAS - Martin Burgers, Monique Bachofner, Hans Benenga, Marina Besselink, Peter Boogert, Bart & Pauline vd. Boogaard, Martine v.d. Boogaard, Ted & Dé de Braak, Jan Brak, Martin Breedijk, van Brero & Breugem Makelaardij, Henk Brilman, Frits Bruijn, Marc van Buijtene, Eric van Buren, Ton Cabaret, Cilgro, Patrick Derks - Nuttysporters, Deta-Air, Joke van Dijk, Kees & Anneke Doornheim, Drukwerkfabriek, Dave Earnshaw, Peter van Eick, Desirée Elens, Edith Fege, Angelique Finkers, Foster Ventilatiesystemen, Monique Gilissen, Wouter & Carla van Haaften, Ruud van Heijningen, Marc den Hoed, Hans van Hoolwerff, Dorine v.d. Horst, Willem Hus, Jacobine, Johntoy, Coen de Jong & Lucia Hazenberg, Gijs de Jong, Jan & Marion Joosten, Henk Karremans, Martin Kool, KPS Delft, Petra Kreft, Anja Krijgsman, Liesbeth & Niek Krouwel, Ruud Lapawa, La Lettre, Kees van Liempt -Interpresario, Wout van Liempt - Nederlands Theaterbureau, LMI Drechtsteden, Wendy Luchtmeijer, Maarten & Barbara Luk, Maqutos, Arend-Jan Meijer, Dhr Meijer, Moerland Verhuur, Enrique & Dieneke Morales, Esmee Nieuwenhuis, NoRisk-Keymanagement, OBT, Opa Erwin, Ronald Olsthoorn, Ben Oudshoorn, Pam & Theo, Party Rental Company, Azira Pieter, Ruud van Putten, Qualityfloor, Restore bv, Eva van Rooijen, Lars Roos, Ma Ros, Fred & Anja Ros, León Ros, Hein Runeman, Rob Sanders, Ronald van Schaik, Richard & Carla van Schie, Marieke van Schuppen, Shibu den Bezemer, Son Design, Johan Sosef, Goozina Steketee-Bijl, Synergie PFD, Telstar, Hans van Thiel, John Tieleman, Eugene de Veld, Marianne Veld-Ros, Frits van Velzen - ComputerPlan, Peter van Velzen & Kane, Theo & Bernice Visser, Henk Vlassak, Jackie van der Vlis, Ernestine & Jan Vos, Frans & Yvonne de Vries, Johan van der Waal, Henk & Loes Westerveld, Esther van Winden, Art & Irene van Winden,About Me

Mijn foto
3Ly
De belevenissen van Marc den Hoed en Amber van Driel met de camper en de 3 honden; Henkie, Casey en Janne door Europa.
Mijn volledige profiel weergeven

Sponsors

Alpe d'Huez ?

Lengte fietstocht : 13,2 km
Hoogte startpunt: 744 m
Hoogte top: 1815m
Hoogtemeters: 1071m'
Gemiddeld %: 8,1 %
Maximum % : 10,6 %
21 bochten
Mogelijk gemaakt door Blogger.